Столични полицаи задържаха двама мъже, непосредствено след извършена от тях измама.36-годишниен жител

...
Столични полицаи задържаха двама мъже, непосредствено след извършена от тях измама.36-годишниен жител
Коментари Харесай

Полицейска гонка: Хванаха издирван затворник и негов съучастник след опит за измама

Столични полицаи задържаха двама мъже, директно след осъществена от тях измама.

36-годишниен гражданин на Монтана и 46-годишният му съучастник попаднали в полицейския капан минути, след като възрастен мъж им дал поискана парична сума с уверението за преференциален продан на левове във валута. Установено е, че двамата се показали пред жертвата си за служители на несъществуваща компания.

Мъжете създали опит да осуетят полицейските дейности и да избягат с автомобила, с който се придвижвали, като освен създавали причина за пътнотранспортно произшествие, само че и застрашавали живота на инцидентно преминаващи жители, показват от Министерство на вътрешните работи.

При осъществения тест на 46-годишния водач станало ясно, че той се е качил зад кормилото под въздействието на кокаин.

В хода на следствието е открито, че 36-годишният се е представял с неистинска персонална карта, обявен е за общодържавно издирване като " дезертьор от място за отнемане от независимост, незавърнал се от спиране “.

При подхванатите процесуално-следствени дейности в автомобила е открита паричната сума, предадена от пострадалия, а на адресите, населявани от двамата - голям брой предмети и движимости, съотносими към незаконната им активност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР